Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tuning képes leírás - Seat.tlap.hu
részletek »

Tuning - Seat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: seat.tlap.hu » Tuning
Keresés
Találatok száma - 19 db
A&R Design

A&R Design

Vállalkozásunk azzal a céllal indult, hogy hiányt pótoljon a Pest megyei autódesign műhelyek között. Minden külső és belső optikai átalakítással foglalkozunk és adunk megoldást, fő profilunk jelenleg az autókozmetika, mely szolgáltatásunkról itt olvashatsz bővebben! Új szolgáltatásunk a szélvédő javítás: bizonyára okozott már bosszúságot Neked vagy ismerősödnek a szélvédődre felverődött kavics, mely rosszabb esetben "szép" kis krátert hagyott maga után. A NASA által kifejlesztett technológiánkkal és eszközeinkkel képesek vagyunk arra, hogy a kőfelverődés okozta kárt minimalizáljuk, sőt akár teljesen eltüntessük. Hívj minket bátran, Gyömrő, Maglód, Mende, Péteri területeire INGYENES kiszállást biztosítunk és baráti árakkal számolunk, ami 4.000,-8.000,- Ft körül mozog, attól fűggően, hogy a milyen sűrűségű ragasztót használunk a javításhoz. Legfontosabb célunk a szélvédőn a sérülést megjavítani, de csak akkor, ha a javítás gazdaságos. Ez függ a gépjármű márkájától, sérülés mennyiségétől. Bizonyára Te is éreztél már kiábrándultságot amikor a piszkos, karcos, kifakult autódat megláttad. Nálunk megújíthatod gépkocsid.

ABT tuning kiegészítők

ABT tuning kiegészítők

2006-ban ünnepelte a cég a 110 éves fennállását. Már több mint egy évszázada a kempteni család 4 generációja dolgozik a vállalkozás továbbfejlesztésén, melynek a kezdetektől fogva összefonódott a története a gépjárművekkel. A jubileum is bizonyítja azt, hogy igen fontos az Abt-nál a tradíció, mindemellett a fejlődés tendenciáit is figyelembe veszik. Csak így lehetséges ilyen hosszú távon a siker és a folyamatos fejlődés. 1896-ban veszi kezdetét az Abt sikertörténete egy kovácsműhely megalapításával - és egy jó ötlettel: Johann Abt egy olyan konstrukcióval állt elő, amellyel a kemény allgäu-i telet könnyűszerrel átvészelhetik a lovas kocsik. Vállalkozások és magánszemélyek ennek köszönhetően jelentős költségeket spórolhatnak meg. Az első járműveket, a már motorizált gépkocsikat, szintén helyrehozza. A vállalkozás a jövőt előrevetítő technikával együtt bontakozik ki, így már több mint nyolc évszázada szoros kapcsolatokat ápol a későbbi autó unió márkáival. A kapcsolat a négy gyűrűvel igencsak tartósnak bizonyult és a mai napig gyümölcsöző.

AirBrushMűhely

AirBrushMűhely

Üdvözlünk kedves látogató! Cégünk 2001.-ben alakult. Az azt megelőző pár év és az azóta eltelt idő alatt szerzett tapasztalatok révén, sikerült eljutnunk arra a szintre, hogy gyakorlatilag bármit meg tudunk valósítani az airbrushpisztoly segítségével, amit a megrendelő megálmodott. Természetesen ha ötletek terén segítségre szorul, akkor sincs baj mert szívesen segítünk számítógéppel készített látványterveinkkel. Munkánk során gyakorlatilag minden felületre és anyagra készítettünk dekorációt, amelyek nagyrészét megtekintheti galériánkban. Az elmúlt időszakban lehetőségünk nyílott arra, hogy tudásunkat több hazai tv csatornán is bemutathassuk. Előszőr a Cool TV-n adásba kerülő Cool A Verda című műsorban majd a TV2-n képernyőre kerülő TotalCarban láthatták mit is lehet kezdeni kevés festékkel és nagy adag szaktudással. Lehet Ön konkrét elképzeléssel bíró megrendelő, tanácstalan nézelődő vagy lelkes tanulnivágyó, mi készséggel állunk rendelkezésére, hogy festékbe öntsük álmait, vagy feleletet adjunk a hogyan tovább kérdésre. Kellemes időtöltést kívánunk az oldalunkon!

ArtDesign

ArtDesign

Vállalkozásunk azzal a céllal indult, hogy hiányt pótoljon a Pest megyei autódesign műhelyek között. Minden külső és belső optikai átalakítással foglalkozunk és adunk megoldást, fő profilunk jelenleg az autókozmetika, mely szolgáltatásunkról itt olvashatsz bővebben! Új szolgáltatásunk a szélvédő javítás: bizonyára okozott már bosszúságot Neked vagy ismerősödnek a szélvédődre felverődött kavics, mely rosszabb esetben "szép" kis krátert hagyott maga után. A NASA által kifejlesztett technológiánkkal és eszközeinkkel képesek vagyunk arra, hogy a kőfelverődés okozta kárt minimalizáljuk, sőt akár teljesen eltüntessük. Hívj minket bátran, Gyömrő, Maglód, Mende, Péteri területeire INGYENES kiszállást biztosítunk és baráti árakkal számolunk, ami 4.000,-8.000,- Ft körül mozog, attól fűggően, hogy a milyen sűrűségű ragasztót használunk a javításhoz. Univerzális cég révén sokszor találkozunk olyan ügyfelekkel, akik a fóliázáson és kozmetikán túl egyéb extrém kérésekkel fordulnak hozzánk. Szerencsére kiterjedt partnerhálózatunk révén, az autódesign és kozmetika minden területén tudunk szakértőt ajánlani.

Autó kartámasz webáruház

Autó kartámasz webáruház

Az online webáruházunkban kapható autó kartámaszok, más néven könyöklők, egyedileg lettek tervezve minden autó típushoz, ezért kényelmesek, megjelenésük esztétikus és beszerelésük egyszerűbb, min az univerzális kartámaszoké. Kivitelezésének köszönhetően pedig jól harmonizálnak az autó belső terével. 2 és 4 funkciós kartámaszok online webáruháza.

Autó Tuning Shop

Autó Tuning Shop

Online webáruházunkban autó tuning , autó extra és autó felszerelés termékek kaphatóak. A megrendelt termékeket webáruházunk házhoz szállíttatja, így maximális kényelemmel, karosszékből intézheti a vásárlást. Termékpalettánkon megtalálható autó kiegészítő termékre példa: Spoiler, neon, sötétítő fólia, autó kartámasz, ablak légterelő, stroboszkóp, autó díszléc, illetve számos olyan autó kiegészítő termék, amely az autó kinézetét szebbíti, sportosabbá teszi, illetve kényelmesebbé teszi a vezetést. Több termék rendelése esetén nincs szállítási költség!

Autóhifi beépítés

Autóhifi beépítés

Kevésnek találod a gyári hangzást az autódban? Keress meg minket és mi garantáljuk, hogy mindenki megfordul majd utánad. Minőségi, időtálló hifirendszerek beszerelése kitűnő anyagokból! Bőrkárpitozás, meglévő huzat flokkolásával és radar detektor beszereléssel kapcsolatban is keress minket bátran, ha egy autó hifi versenyeket is nyert céggel kívánsz dolgozni!

Chiptuner Kft. | Chiptuning

Chiptuner Kft. | Chiptuning

A Chiptuner Kft. fő profilja a chiptuning, motoroptimalizálás. Minden autóra egyedileg készített tuning szoftverek, figyelembe véve a motorvezérlő egység adta lehetőségekeket, valamint az ügyfél kívánságait. Standard chiptuning mellet készítünk egyedi verseny szoftvereket átalakított autókra, valamint vállaljuk a részecskeszűrő szoftveres kiiktatását is.

Chiptuning

Chiptuning

Reméljük, hogy weblapunk tanulmányozásával közelebb tudtuk vezetni filozófiánkhoz, a professzionális chiptuninghoz. Termékeinkkel lehetőséget nyújtunk Önnek, hogy megvalósítsa egyéni, személyre szabott autóját.. A chiptuningokat saját teljesítménymérőpadunkon fejlesztjük a lehető legoptimálisabb beállítás érdekében. A fejlesztéseknél nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, használhatóságra és a szériaállapotnak megfelelő élettartamra.. Nemzetközileg elismert osztrák partnercégünk (www.autokorbel.at) magyar képviselete vagyunk. Osztrák Karlheiz Korbel Ges.m.b.H. partnerünk hatalmas tapasztalata, több, mint egy évtizedes szakmai részvétele a tuningszakmában garantálja a munkáink eredményességét. A jó tuning nem feltétlenül a legnagyobb kihozott teljesítményben nyílvánul meg, hanem a motor és hajtáslánc élettartamának szem előtt tartásával a kihozható teljesítmény határának pontos ismeretében. Minden igyekezetünkkel a motorok optimálisabb, jobb kihasználására törkszünk, különös tekintettel a környezetvédelmi előírásokra. Majdnem minden általunk tuningolt autónál a teljesítménynövekedés mellett, a fogyasztást is csökkententettük.

Hirdetés
Chiptuning Centrum

Chiptuning Centrum

Műhelyünk Szekszárdon van, ahol elsősorban chiptuninggal, tuning eszközök forgalmazásával, egyedi módosított fájlok készítésével foglalkozunk. Egyedi esetekben, ha mód van rá, akko r segítünk bontott motorvezérlő egységek illesztésében, felprogramozásában, az eredeti javításában.

Chiptuning Fogyasztáscsökkentés

Chiptuning Fogyasztáscsökkentés

Chiptuning teljesítményméréssel. Hatásfok / Teljesítmény növelés, fogyasztáscsökkentés személyautókra kisteherautókra és kamionokra. Teljesítménymérés 3.5t-ig a méret nem számít. Megnövekedett hatásfoknak/teljesítménynek köszönhetően csökken a fogyasztás. A teljesítmény növekedést teljesítménymérő fékpadon le is mérjük, így nem csak az érzésekre kell hagyatkozni. Vállaljuk versenyautó és egyedi beállítások elvégzését is előzetese egyeztetés után. A fejlesztéseket 2001 óta végezzük. Látogasson el weboldalunkr ahol olvashat többek között a chiptuning menetéről , valamint a chiptuning és tuningbox közötti különbségről reálisan, reklámszöveg nélkül.

Minőségi tetőboxok

Minőségi tetőboxok

Minőségi tetőcsomagtartók, tetőboxok kedvező áron, többféle stílusban az Ön igényeire szabva - mindezt megtalálja a Thule webáruházában. Nézzen szét honlapunkon és vásárolja meg az igényeinek leginkább megfelelelő terméket, hogy könnyedén, egyszerűen és kényelmesen szállíthassa síléceit, kerékpárját, sport -és egyéb eszközeit. Thule, szakértő a sporteszkközök szállításának területén. Kérjen ajánlatot és vásároljon online vagy keresse fel szaküzletünket! Elérhetőség: Budapest XI. kerület, Budaörsi út 41/B.

MMC Autochip

MMC Autochip

Chiptuning profi motoroptimalizálás 12 év tapasztalattal garanciával a legtöbb autótípushoz. Teljesítménynövelés, motorvezérlő program átírása egyéni kéréseknek megfelelően. Nagyobb forgatónyomaték, egyenletesebb gyorsulás, alacsonyabb fogyasztás, dinamikusabb vezetési élmény mellett. Részecskeszűrő szoftveres kikapcsolását is vállaljuk, nincs többé eltömődött koromszűrő, hibaüzenet és vészüzemmód.

PowerTuning

PowerTuning

Cégünk alapítása óta elsődleges célunk, hogy ügyfeleinket minőségi, Európa-szerte ismert és elismert autóipari termékekkel láthassuk el. Kezdetben csak teljesítményoptimalizáló chip tuningdobozok nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkoztunk, majd folyamatosan, a növekvő piaci igényeket felismerve bővítettük termékpalettánkat különféle autós extrákkal és kiegészítőkkel, mint pl. traffipax jelző radardetektorokkal és lézerblokkolókkal. Termékeink között a teljesség igénye nélkül a következő termékek találhatóak meg: -Chip tuningdobozok (benzines és dízel gépjárművekhez) -Traffipax jelző radardetektorok és lézerblokkolók -Fogyasztáscsökkentő készülékek -Benzin-etanol üzemre átalakító egységek -Xenon szettek és xenon lámpák -Bluetooth autós kihangosítók -Tolatóradarok -Guminyomás ellenőrző és jelző rendszerek -GPS navigációk -Gépjárműriasztók -Immobilizerek -Akkumulátor töltők -Egyéb autó extrák és kiegészítők (mint pl.: autós fekete doboz, gyorsulás- és teljesítménymérő, központi zár, elektromos ablakemelő, stb...)

PTS Autótuning

PTS Autótuning

Célunk, hogy minőségi, biztonságos chiptuningot nyújtsunk, miden ügyfelünknek! A legújabb EDC 17 ,MED 17 es vezérlővel ellátott autók is szerepelnek kínálatunkban! Audi RS6 5.0 V10 TFSI PTS TUNING után 704LE és +140NM! AMG Mercedes szinte összes típusát vállaljuk! új VW, SEAT, SKODA, AUDI Common Rail TDI, és TFSI, TSI teljes motorcsalád! A3, A4 MY08, A5, Q5, PASSAT, PASSAT CC, TIGUAN, JETTA, GOLF VI, PHAETON, SCIROCCO, TOUAREG, ALTEA, LEON 2008-tól új BMW 318d, 320d, 323d, 520d X3 2.0d! 2009-től új Kia Soul 1.6 CRDI, Hyundai H-1 2.5 CRDI! 2008-tól új Peugeot 207, 308 1.6THP! 2008-tól új Mini Cooper S 1.6T! JTD, JTS, T-Jet, M-jet, TDI, PD TDI, TDI CR, FSI, TDCi ,HDI, CTDI, i-CTDI, D4-D, D5, dCI, CDI stb. Szívó benzines és gáz üzemű modelleknél: + 8-15% LE és +15-50 Nm, turbódízel és turbóbenzines modelleknél: +20-40% LE és +30 Nm-130Nm javulás érhető el az emissziós értékek, az élettartam, valamint a gyári tűrések figyelembevételével. Az áraink tartalmazzák az előzetes állapotfelmérés, program le- és feltöltés, az egyedi testre szabott módosításokat.

Seat Tuning

Seat Tuning

Szervízünk az 1980-as évek óta áll az autótulajdonosok rendelkezésére. Kezdetben kétütemű gépjárművek javítására specializálódtunk, majd a 90-es évektől folyamatosan fejlődve napjainkig. Ma már csak nyugati gépjárművek javításával foglalkozunk. Márkafüggetlen gépjárműszervíz, autószerelés, autóvillamosság, műszaki vizsgáztatás, benzines-dízel zöldkártya, autóklíma, gumiszerelés, futómű javítás, számítógépes futóműállítás, diagnosztika, hibakódkiolvasás (ECU,ABS,ESP,Airbag stb.) Megrendelt javítások alkatrészellátása kedvező áron. Tisztelt ügyfeleink rendelkezésére áll autómentő szolgáltatásunk is.

Seat Tuning

Seat Tuning

Szervizünkben a gépkocsik számára teljes körű szervizt biztosítunk. Garanciális és más munkákat korszerű berendezésekkel felszerelt több gépkocsi állásos műhelyükben végzik el munkatársaink. - Haszon- és gépjárművek szervizelése, karbantartása - Vizsgára felkészítés - Minden típusú személy- és kisteherautók alkatrészbeszerzése Profi csapat, garantált minőség, kulturált környezet. Erről szól a MOLTIM Kft. több éve tartó sikertörténete. Győződjön meg erről Ön is, és keressen fel minket műhelyünkben!

Tuti menü