Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Seat linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Seat képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: seat.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 101 db
 Svájc

Svájc

SEAT Svájc. A Seat márka típusainak bemutatása a hivatalos oldalukon. Amennyiben ezen páratlan szépségű, de nem EU-s tag országban akar Seat gépkocsit venni indulhat ezen oldalról. SEAT Fahrer können ihrem Fahrzeug vertrauen. Denn jedes einzelne Teil erfüllt seine Aufgabe präzise und zuverlässig. SEAT Original Teile® entstehen während der Entwicklung Ihres SEAT - alle Teile sind aufeinander abgestimmt. Werden in der Serie Verbesserungen vorgenommen, so werden diese auch auf die SEAT Original Teile® übertragen. Bei Ihrem SEAT Partner bekommen Sie auf SEAT Original Teile® zwei Jahre Gewährleistung. Mit SEAT Original Teile® fachgerecht reparierte Fahrzeuge entsprechen beispielsweise in ihren Crash-Eigenschaften einem Neufahrzeug. Viele Teile stehen auch als SEAT Original Austausch Teile zur Verfügung - eine ressourcenschonende Alternative, die den gleichen strengen Qualitätsanforderungen unterliegt.

A&R Design

A&R Design

Vállalkozásunk azzal a céllal indult, hogy hiányt pótoljon a Pest megyei autódesign műhelyek között. Minden külső és belső optikai átalakítással foglalkozunk és adunk megoldást, fő profilunk jelenleg az autókozmetika, mely szolgáltatásunkról itt olvashatsz bővebben! Új szolgáltatásunk a szélvédő javítás: bizonyára okozott már bosszúságot Neked vagy ismerősödnek a szélvédődre felverődött kavics, mely rosszabb esetben "szép" kis krátert hagyott maga után. A NASA által kifejlesztett technológiánkkal és eszközeinkkel képesek vagyunk arra, hogy a kőfelverődés okozta kárt minimalizáljuk, sőt akár teljesen eltüntessük. Hívj minket bátran, Gyömrő, Maglód, Mende, Péteri területeire INGYENES kiszállást biztosítunk és baráti árakkal számolunk, ami 4.000,-8.000,- Ft körül mozog, attól fűggően, hogy a milyen sűrűségű ragasztót használunk a javításhoz. Legfontosabb célunk a szélvédőn a sérülést megjavítani, de csak akkor, ha a javítás gazdaságos. Ez függ a gépjármű márkájától, sérülés mennyiségétől. Bizonyára Te is éreztél már kiábrándultságot amikor a piszkos, karcos, kifakult autódat megláttad. Nálunk megújíthatod gépkocsid.

ABT tuning kiegészítők

ABT tuning kiegészítők

2006-ban ünnepelte a cég a 110 éves fennállását. Már több mint egy évszázada a kempteni család 4 generációja dolgozik a vállalkozás továbbfejlesztésén, melynek a kezdetektől fogva összefonódott a története a gépjárművekkel. A jubileum is bizonyítja azt, hogy igen fontos az Abt-nál a tradíció, mindemellett a fejlődés tendenciáit is figyelembe veszik. Csak így lehetséges ilyen hosszú távon a siker és a folyamatos fejlődés. 1896-ban veszi kezdetét az Abt sikertörténete egy kovácsműhely megalapításával - és egy jó ötlettel: Johann Abt egy olyan konstrukcióval állt elő, amellyel a kemény allgäu-i telet könnyűszerrel átvészelhetik a lovas kocsik. Vállalkozások és magánszemélyek ennek köszönhetően jelentős költségeket spórolhatnak meg. Az első járműveket, a már motorizált gépkocsikat, szintén helyrehozza. A vállalkozás a jövőt előrevetítő technikával együtt bontakozik ki, így már több mint nyolc évszázada szoros kapcsolatokat ápol a későbbi autó unió márkáival. A kapcsolat a négy gyűrűvel igencsak tartósnak bizonyult és a mai napig gyümölcsöző.

AirBrushMűhely

AirBrushMűhely

Üdvözlünk kedves látogató! Cégünk 2001.-ben alakult. Az azt megelőző pár év és az azóta eltelt idő alatt szerzett tapasztalatok révén, sikerült eljutnunk arra a szintre, hogy gyakorlatilag bármit meg tudunk valósítani az airbrushpisztoly segítségével, amit a megrendelő megálmodott. Természetesen ha ötletek terén segítségre szorul, akkor sincs baj mert szívesen segítünk számítógéppel készített látványterveinkkel. Munkánk során gyakorlatilag minden felületre és anyagra készítettünk dekorációt, amelyek nagyrészét megtekintheti galériánkban. Az elmúlt időszakban lehetőségünk nyílott arra, hogy tudásunkat több hazai tv csatornán is bemutathassuk. Előszőr a Cool TV-n adásba kerülő Cool A Verda című műsorban majd a TV2-n képernyőre kerülő TotalCarban láthatták mit is lehet kezdeni kevés festékkel és nagy adag szaktudással. Lehet Ön konkrét elképzeléssel bíró megrendelő, tanácstalan nézelődő vagy lelkes tanulnivágyó, mi készséggel állunk rendelkezésére, hogy festékbe öntsük álmait, vagy feleletet adjunk a hogyan tovább kérdésre. Kellemes időtöltést kívánunk az oldalunkon!

Alfa közeli szépség

Alfa közeli szépség

Latinos formavilág, temperamentum, német precizitás, technika - nyerő kombináció ez egy európai kisautó esetében. A Seat Cordoba pontosan ilyen génállománnyal rendelkezik, ami egy rendkívül forma- és minőségorientált piacon nem rossz ajánlólevél. Magyarországon azonban autóvásárlás során harmadik (sok esetben talán a legfontosabb) szempontként képbe kerül az ár is, amely az 1.4 literes 16 szelepes motor, valamint Stella felszereltség esetében 2.830.000 forint. Ennyit az anyagiakról, figyelmünket fordítsuk inkább a spanyol tulajdonságaira, képességeire! Ami mellett biztos, hogy senkinek a figyelme sem fog elsiklani, az a Cordoba szépsége, a puttonyos autóktól szokatlan sportos elegancia. Ha a megújult Ibiza kapcsán azt írtuk, hogy minden idők legdögösebb Seatja, akkor bizony felül kell bírálnunk véleményünket, mentségünkre szolgáljon, hogy akkor még nem ismertük jelenlegi tesztalanyunkat. A magas farban végződő folyamatosan emelkedő övvonal az Alfa-limuzinok sziluettjét idézi, az átlátszó bura alá került kör alakú fényszórók pedig ékkőként vonzzák a tekintetet.

Alhambra 2.0 Tdi teszt

Alhambra 2.0 Tdi teszt

Ezen az oldalon megtalálhatsz mindent amit a Seat Alhambra 2.0-ról tudni érdemes. A tesztből kiderül, hogy az új Alhambra nem csak külsőleg szép, de kényelmes és biztonságos autó is egyben. Kiváló autó a nagy családoknak, ugyanis a hátsó tér átalakítható ülés helyekké, így az egész család kényelmesen elfér benne.

Altea FR teszt

Altea FR teszt

Az Altea mérgesített változata ugyan nem egy klasszikus sportautó formavilágát örökölte, de azért így sem rossz. Ha még azt is figyelembe veszem, hogy tágas, jól pakolható, kellemesen felszerelt, normális az ára, jól húz és még keveset is fogyaszt, akkor még jobban tetszik. Tavaly a hazai gyorsasági bajnokságban bemutatkozott egy meglehetősen furcsa Seat versenyautó. Fekete fényezés, bálna alkat, kerregő motor és koromfelhő jellemezték. Igen korom, ugyanis turbódízel motor hajtotta, ami a versenysportban még újdonságnak számít itthon. A Seat Alteából itthon épített Fenevad TDI azért is érdekes jelenség volt, mert az anyagyár akkor még nem dobta piacra sportmodelljét, tehát igazán nem lehetett azt mondani, hogy az akár több kategóriába is besorolható -, de a Seat PR-osai szerint külön kategóriát létrehozó - Altea sportcélokkal jött volna létre. Aztán az idő és a Seat utolérte a versenyautót, hiszen itt az FR verziót. (Ilyen már van a Leon-ból is.) A Seat modellkínálatában a Leon a klasszikus sportos alsóközepes autó, az Altea pedig inkább sportosan egyterűs.

Altea Freetrack teszt

Altea Freetrack teszt

Az Altea XL-ből fabrikált szabidőautó praktikus családi batár, igazi képességeit viszont csak akkor villantja meg, ha elfogy az aszfalt, vagy hirtelen hó és latyak borít be mindent. Az összkerekes mellett összkerekesnek látszó elsőkerék-hajtású Freetrack is kapható. A bi-xenon fényszóró feláras extra. Ami a külsőt illeti: a citromsárga Freetrackünk jelentősen megosztotta a megkérdezett ismerősöket és barátokat, volt aki egyből rajongott a fekete műanyag domborulatokért, míg mások csak elnézően csóválták a fejüket. Azt azért le kell szögezni, hogy a kocsi esztétikai megközelítése nagyjából olyan, mintha egy túrabakancsot próbálnánk szépnek látni, itt elsősorban a funkcionalitást és technikai tartalmat kell értékelni. Miután ilyen ügyesen kikerültük az autó külsejének értékelését, lássuk, mit tud felmutatni a Freetrack egy mezei XL-hez képest. Ami rögtön szemet szúrhat, az a fekete műanyag lökhárító és burkolt kerékjárati ívek, küszöbök, valamint a látványos 17 colos felnik, de nem szabad elsiklani a tetősínek felett sem. Belül sem átlagos, ugyanis a Seattól megszokott fekete-szürke egyenbelső helyett kakaóbarna és fekete színkombináció fogadja a beülőket.

Altea XL teszt

Altea XL teszt

Félprofilból, félhátulról is dögös, viszont teliben oldalról szemlélve sajnos szétesik a kép. A Seat valamiért úgy véli, a klasszikus családi autókategóriákat egészen szokatlanul kell megközelíteni. A Toledo limuzint seggráragasztásos technikával, az Altea XL kombit nyújtással készítették. A sima Altea arányos volt, de az XL-t úgy széthúzták, mint egy sztreccslimót. Ahogy a Toledón, az XL-en is kényelmetlen feszengést vált ki az eredetileg harmonikus forma durva elbarmolása. Még abban sem vagyok biztos, hogy jó ötlet volt a tetőkorlátok rásimítása a tetőre: ha lenne alattuk egy kis rés, esetleg magasabban futnának, talán segítenének kicsit arányosítani a sziluettet. Az amúgy izgalmasan sportos, hangsúlyos sárvédődomborítások, a különleges, ötküllős propellerszerű felnik jók, csak picit hülyén hatnak ezen a mozdonyon. Még a Seat hofmeisterknickje, L-Finesse-e, a Dájnamik lájn is olyan, mintha rossz képarányban néznénk.

Hirdetés
Anglia

Anglia

Seat Anglia bemutatkozó oldalán szembesülhetünk a legújabb Leon bájaival egy videó segítségével. Az oldalra különösen jellemző hogy rengeteg videót tartalmaz. Érdemes tehát megtekintenie az oldalt. Természetesen tájékozódhat az angliai Seat árairól is. Emellett sok információhoz juthat a legújabb modellekről is. Térjen be ide! Nem bánja meg.

ArtDesign

ArtDesign

Vállalkozásunk azzal a céllal indult, hogy hiányt pótoljon a Pest megyei autódesign műhelyek között. Minden külső és belső optikai átalakítással foglalkozunk és adunk megoldást, fő profilunk jelenleg az autókozmetika, mely szolgáltatásunkról itt olvashatsz bővebben! Új szolgáltatásunk a szélvédő javítás: bizonyára okozott már bosszúságot Neked vagy ismerősödnek a szélvédődre felverődött kavics, mely rosszabb esetben "szép" kis krátert hagyott maga után. A NASA által kifejlesztett technológiánkkal és eszközeinkkel képesek vagyunk arra, hogy a kőfelverődés okozta kárt minimalizáljuk, sőt akár teljesen eltüntessük. Hívj minket bátran, Gyömrő, Maglód, Mende, Péteri területeire INGYENES kiszállást biztosítunk és baráti árakkal számolunk, ami 4.000,-8.000,- Ft körül mozog, attól fűggően, hogy a milyen sűrűségű ragasztót használunk a javításhoz. Univerzális cég révén sokszor találkozunk olyan ügyfelekkel, akik a fóliázáson és kozmetikán túl egyéb extrém kérésekkel fordulnak hozzánk. Szerencsére kiterjedt partnerhálózatunk révén, az autódesign és kozmetika minden területén tudunk szakértőt ajánlani.

Ausztria

Ausztria

Az osztrák oldalon rengeteg hasznos információhoz juthhat kedvenc autójáról. Megismerheti a Seat történetét. Tájékozódhat a Seat bajnokság aktuális állásáról is. Megtudhatja milyen akcók keretében vásárolhat gépjárművet ausztriában.Fantasztikus belső képeket is megtekinthet több autóról is. Bár az oldal német nyelvű érdemes ellátogatni. Hasznos olvasmány lehet az ön számára.

Autó kartámasz webáruház

Autó kartámasz webáruház

Az online webáruházunkban kapható autó kartámaszok, más néven könyöklők, egyedileg lettek tervezve minden autó típushoz, ezért kényelmesek, megjelenésük esztétikus és beszerelésük egyszerűbb, min az univerzális kartámaszoké. Kivitelezésének köszönhetően pedig jól harmonizálnak az autó belső terével. 2 és 4 funkciós kartámaszok online webáruháza.

Auto News - a tesztportál

Auto News - a tesztportál

A http://www.auto.news.hu/seat a Seat tesztek, cikkek, újdonságok tára. Adatbázisba rendezett forrása a jelenleg is forgalomban lévő, Magyarországon kapható Seat személyautóknak. A honlap látogatói mintegy tizenöt hazai autós portál Seat tesztjeit találják meg a jól kezelhető katalógusban: innét néhány kattintással elérhető az összes magyar nyelvű Seat teszt.

Autó Tuning Shop

Autó Tuning Shop

Online webáruházunkban autó tuning , autó extra és autó felszerelés termékek kaphatóak. A megrendelt termékeket webáruházunk házhoz szállíttatja, így maximális kényelemmel, karosszékből intézheti a vásárlást. Termékpalettánkon megtalálható autó kiegészítő termékre példa: Spoiler, neon, sötétítő fólia, autó kartámasz, ablak légterelő, stroboszkóp, autó díszléc, illetve számos olyan autó kiegészítő termék, amely az autó kinézetét szebbíti, sportosabbá teszi, illetve kényelmesebbé teszi a vezetést. Több termék rendelése esetén nincs szállítási költség!

Autóalkatrész webshop

Autóalkatrész webshop

Seat utángyártott alkatrészek kedvező árakon. Rendelés, árajánlatkérés a honlapon keresztül (www.autoalkatreszwebshop.hu), telefonon (06-1-244-8136 vagy 06-20-234-1711) vagy személyesen az üzletben (1039 Budapest, Rákóczi út 7.) lehetséges. Áruátvétel személyesen az üzletben vagy postai úton is megoldott.

Autóalkatrészek

Autóalkatrészek

Cégünk 1995-ben alakult, Tatabányán, Skoda autósboltként váltunk ismertté. 1998-ban bővítettük kínálatunkat és VW, Audi, Seat, Skoda, Opel autóalkatrészek árusításával kezdtünk foglalkozni. Jelenleg új környezetben, 400 m2-es új üzlethelységben, óriási raktárkészlettel Igyekszünk kiszolgálni vásárlóinkat. Raktárkészletünkben több mint 15.000 fajtájú árucikk található. Szerelőknek megrendelés alapján a kért árucikkeket kiszállítjuk. Rendszeresen nálunk vásárló ügyfeleinknek törzsvásárlói kedvezményt biztosítunk. Folyamatosan bővülő készletünkből azonnali kiszolgálással biztosítjuk vásárlóinkat, készlethiány előfordulása esetén 24 órán belül beszerezzük a kért alkatrészeket.

Tuti menü