Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Márkakereskedések képes leírás - Seat.tlap.hu
részletek »

Márkakereskedések - Seat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: seat.tlap.hu » Márkakereskedések
Keresés
Találatok száma - 15 db
AutoCarma Zrt.

AutoCarma Zrt.

Az AutoCarma Zrt. szigetszentmiklósi telephelye történetének kezdete, az 1990-es évek elejére tehető, amikor még mint Ford, majd Mazda gépjárművek forgalmazója, és szervizelőjeként működött. A cég 2001-től vált hivatalos SEAT márkakereskedőkévé, ezt követően pedig, 2005-től már hivatalos Weltauto márkakereskedőként is funkcionált. A 2005-ös esztendő azonban nem csak az előbb említettek miatt számít fordulópontnak. Hiszen 2005 augusztusától egy óriási beruházás eredményeképp, megnyílt az akkori legszigorúbb európai elvárásoknak is megfelelő új SEAT márkaszalonunk és szervizünk. Ugyanebben az évben, novemberben, sor került Weltauto bemutatótermünk felújítására is. A legnagyobb fordulópontot, mégis a 2008-as esztendő jelentette. Ugyanis 2008 májusában, öt magyarországi SEAT márkakereskedés egyesülése által létrejött Az AutoCarma Zrt. A 3 Mrd Ft törzstőkével megalakult AutoCarma Zrt. székhelye Szigetszentmiklóson, a Gyári út 21. sz. alatt található.

Brill Kft.

Brill Kft.

A Brill Kft. az autóvásárlók megbízható partnere, ezt az évek óta visszatérő sok Ügyfelünk bizonyítja is , akik, ha autóvásárlásra kerül a sor újból a Cégünket választják. A csapatunk már régóta dolgozik együtt, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy megfeleljünk ügyfeleink igényeinek- a megrendelésektől a lehető legjobb finanszírozási lehetőségek felkutatásán át a használt jármű beszámításig. Az autókereskedelem mára bizalmi üzletággá vált és az eddigi évek tapasztalat azt bizonyítja, hogy az Ügyfeleink újra és újra bizalmat szavaznak Cégünknek. Köszönet minden kedves Ügyfelünknek, akik hozzájárultak a Brill Kft. eddigi sikereihez! A Brill Kft. sikertörténete 1992 júniusában, a kecskeméti Petőfi Sándor utcában nyílt meg az első Bács- Kiskun megyei Volkswagen márkaképviselet- ekkor kezdte meg működését a Brill Kft. A társaság a régió autókereskedelmének meghatározó szereplőjeként az elmúlt másfél évtizedben a Porsche Hungária márkakereskedői hálózatának egyik legeredményesebb tagja lett: csaknem 11 ezer új és mintegy 10 ezer használt autót értékesített eddig.

Duna Autó Zrt. (3.ker.)

Duna Autó Zrt. (3.ker.)

A Zay utcai telephelyen 2003. júniusában készült el a Seat szalon és a hozzá kapcsolódó szerviz kapacitás. A Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft. cégünket bízta meg az észak-Buda és vonzáskörzetének Seat piacépítésével. 2003. decemberében Seat márkakereskedésünk kiérdemelte 'Az év SEAT márkakereskedője' címet. Az elvárások az értékesítési ponttal szemben igen magasak, azonban az eddigi értékesítési adatok alapján maximálisan megfelelünk az importőr által támasztott követelményeknek. A tizenkét állásos szerviz, a technológiai átfedések miatt, 2005. január 1-től Škoda és Volkswagen márkaszervizként is működik. Seat márkakereskedésünk 2006-ban elnyerte a Porsche Hungaria legjobb márkakereskedése díjat, illetve a Seat gyár nemzetközi elismerését a Go! díjat, amit 2007-ben is elnyertünk.

Dunakanyar Autócentrum

Dunakanyar Autócentrum

Cégünk 1973-ban alakult a III. Autójavító és Szolgáltató vállalat néven, majd AFIT nevet vette fel és 100 fővel, két műszakban szolgálta az ügyfeleket. 1992-ben a tulajdonosi változásokat követően megnyílt a Skoda márkakereskedés. 1993-ban megnyilt a SEAT márkaképviselet, mely több alkalommal nyerte el a SEAT gyár elsimerését, a Golden Dealer díjat. 2001-ben a Dunakanyar Autócentrum Kft. megkapta az ISO TÜV 9001-es minősítést. Használtautó kínálatunkból a Weltauto hálózat tagjaként garanciális értékesítéssel választhat, melyek között a megtalálhatóak a műszaki, finanszírozási, biztosítási garanciák. 2004-ben nyitottuk meg irodaházunkat, és Ford márkaszervizünket. 2006. óta VW márkaszervizként is működünk. A Dunakanyar Autócentrum figyelmet fordít a minőségbiztosításra, az ISO 9002 bizonyítvánnyal rendelkezünk. 2007. tavaszán megnyílt Prémium Auto Outlet szalonunk, mely márkafüggetlen felsőkategóriás autókereskedés. (www.premiumoutlet.hu ) Ebben a gazdasági helyzetben is lehetőségünk nyílott a fejlesztésre, így 2007-ben újra megemeltük törzstőkénket, mely immár 700 millió forintra emelkedett, mely szinte egyedülálló kizárólag magyar tulajdonban lévő cégeknél.

Ferihegy Autó Kft.

Ferihegy Autó Kft.

Márkakereskedésünk Vecsés és Budapest közigazgatási határának találkozásánál, a Ferihegyi gyorsforgalmi út és az Üllői út kereszteződésénél igazán szemet gyönyörködtető látvánnyal várja mindazokat, akik valódi stílusra, eleganciára és igazán vérpezsdítő érzésekre vágynak mind a látvány, mind pedig a vezetés tekintetében. Ezen lebilincselő létesítmény nemcsak látványával, hanem műszaki hátterével is elkápráztatja az ide látogatókat. A mintegy 8000 m2-es területen elhelyezkedő komplexum egy 1200 és egy 1400 m2-es alapterületű épületből áll, melyekben a 400 m2-es bemutatóteremhez csatlakozik egy szintén 400 m2-es 6 állásos szerelőműhely. A bemutatótermek nagy mérete lehetővé teszi a SEAT és a Volkswagen teljes modellpalettájának bemutatását. Az általunk forgalmazott márkákra jellemző arculat nem mindennapi élményt kínál az ide látogatók számára. A modern, de stílusos dinamizmust, elképesztő erejű lendületet hordozó SEAT, a mindenki által elismert minőséget és eleganciát nyújtó Volkswagen márka valódi esszenciáját tükrözik ezek a nemzetközi színvonalú létesítmények.

Motor - Tatabánya

Motor - Tatabánya

Cégünk 1990-ben alakult. 1992.óta foglalkozik SEAT gépkocsik értékesítésével és szervízelésével a PORSCHE HUNGÁRIA szerződött partnereként. Kereskedésünk az M1-es autópálya Óvárosi kijáratához közel, könnyen megközelíthető helyen található. Autószalonunkban munkatársaink kiváló szakmai felkészültséggel segítenek vevőinknek autójuk kiválasztásában. Szervízünkben garanciális és azon túli javítást is végzünk. Műszerparkunk és nagy tapasztalatokkal rendelkező szerelőink alapos szakismerete garantálja a jó minőségű szervíz szolgáltatást. Szolgáltatásaink Bé rautó Bérautó szolgáltatásunkkal Ön mobilitását a szerviz ideje alatt is megőrizheti. Gépjármű forgalomba helyezés Munkafelvétel telefonon A gépkocsi szervizelésével, karbantartásával, szerviz időpont egyeztetésével kapcsolatban munkafelvevő kollégánk telefonon keresztül is az Ön rendelkezésére áll. Hitel ügyintézés A Porsche Bank legjobb lízing- és hitelajánlatait kínáljuk Önnek. Környezetvédelmi vizsga Márkakereskedésünk szervizében Ön gépkocsija környezetvédelmi (zöldkártya) vizsgáját is elvégeztetheti.

Porsche Buda

Porsche Buda

Márkakereskedésünk, a Porsche-Inter Auto Buda Kereskedelmi Kft 1993-ban kezdte meg működését a Lágymányosi-híd budai hídfője mellett. Cégünk 4 márka forgalmazásával, illetve teljeskörű szervizelésével foglalkozik: SEAT, ˇSkoda, Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek, valamint a Weltauto, melyek mellett Audi márkaszervizként is tevékenykedünk. Új és használt autók mellett természetesen foglalkozunk mindennemű kapcsolódó szolgáltatással is, úgy mint : banki-biztosítási, vizsgáztatási tevékenységgel, melyek helyben történnek, így Ügyfeleink komplett szolgáltatást kapnak - egy kézből, egy helyen. A Porsche-Inter Auto Buda közel 140 embernek ad munkát. A szakmájukban méltán elismert márkavezetőink, szervizvezetőnk, a többéves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk, és a modern technológiák segítségével törekszünk annak megvalósítására, hogy a hozzánk betérő Ügyfél mindent egy kézből, egy helyen, a legjobb minőségben kapjon meg. Mind meglévő, mind leendő Ügyfeleinkben szeretnénk tudatosítani, hogy: Porsche-Inter Auto Buda - Hivatásunk az autó! Szakmai elismeréseink: ISO 9001: 2000 minősítés 2004. - Az év Volkswagen Haszonjármű márkakereskedője

Porsche Pest

Porsche Pest

Porsche Pest márkakereskedés Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen és Volkswagen Haszonjárművek értékesítésével, szervizelésével foglalkozik. Weltauto keretén belül használtautók értékesítése garanciával. A Porsche Pest beindul ... Márkakeresekedésünk 1993 júniusában kezdte meg működését Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek, AUDI és SEAT márkák értékesítésével, illetve ezen autók és Porschék szervizelésével, valamint eredeti, gyári alkatrészeinek értékesítésével. 1997 májusában újabb - Skoda márkakereskedői - jogot kaptunk, mellyel teljessé vált a VW-csoportba tartozó márkák forgalmazása. Cégünk négy bemutatóteremmel rendelkezik. A Volkswagen a Porsche Hungaria Importőrközponttal egy épületben, a Skoda illetve a SEAT - a márkák szétválasztására törekedve - szintén a Fáy utcában, de külön épületben található. Az AUDI 655 m2-es exkluzív bemutatóterme pedig a Röppentyű utcában várja ügyfeleinket.

Porsche Szeged

Porsche Szeged

Márkakereskedésünk 1998. januárjában kezdte meg működését Volkswagen, Volkswagen Haszonjárművek és Audi márkák értékesítésével és szervizelésével, valamint eredeti gyári alkatrészeinek értékesítésével. SEAT szalonunk 1998. februárjában nyitott, s így az általunk forgalmazott márkák száma immár négyre emelkedett.

Hirdetés
Ring Autó Kft.

Ring Autó Kft.

A Ring-Autó Kft. 1996. november 1-én nyitotta meg kapuit. Cégünk, a Dunántúl legnagyobb márkakereskedése és szervize. A márkaszeparáció miatt megépüt az új SEAT szalon és novemberben meg is nyitotta kapuit a nagyközönség előtt. Sikeres működésnek és a megfelelő minőségnek köszönhetően megszerezte a cég az ISO 9002-es minősigbiztosítási tanusítványt Jelentős Informatikai és kommunikációs beruházásnak köszönhetően a cég elérhetősége és ügyfelek kezelése hatékonyabb és jobb lett. Szolgáltatásaink Gumikereske sdés Márkakereskedésünkben számos gumimárka közül választhat az Ön gépkocsijához leginkább megfelelőt. Szükség esetén a szezonális gumiabroncsait tárolni is tudjuk. Keresse munkafelvevőinket ezzel kapcsolatban Bérautó Gépkocsiparkunk a kis kategóriától a nagy- illetve luxuskategórián keresztül egészen a minibusz és áruszállító bérlésig ügyfeleink rendelkezésére áll

Szabó Autójavító

Szabó Autójavító

A Szabó Autójavító Kft. 1991 óta hivatalos SEAT márkakereskedés és szerviz. Székhelye Budapest XVI. Kerületében, Mátyásföldön az Újszász u. 45/b alatt található. Kezdetben a cég Szabó Gyula autószerelő mester családi vállalkozásaként üzemelt, mely később a családtagok bevonásával alakult Kft.-vé. A SEAT típus ismeretlensége miatti kezdeti nehézségeket jó minőségű szervizmunkával, és a márka melletti elkötelezettséggel sikerült ellensúlyozni. A családi ház alatt kialakított műhelyrész mellé 1992-ben egy - a kornak megfelelő - barátságos bemutatótermet építettek, mely még jobban hangsúlyozta a családias légkört. Az értékesített és megjavított gépkocsik növekvő mennyisége és az iparág fejlődése azonban nem hagyott időt a pihenésre. 1994-ben megépült az új könnyűszerkezetes lakatos műhely. 1995 tavaszán az új és használt gépkocsik értékesítését is áthelyezték új bemutatótermükbe, mely 2001-ben kibővítve a gyári előírásoknak és designek megfelelően - a SEAT márkakereskedők közül Budapest területén először - lett kialakítva. Egybevonva tevékenységeiket a bemutatóterem közelébe új, korszerű javítóműhely lett kialakítva.

Szigetszentmiklós Autó

Szigetszentmiklós Autó

Az AutoCarma Zrt. szigetszentmiklósi telephelye történetének kezdete, az 1990-es évek elejére tehető, amikor még mint Ford, majd Mazda gépjárművek forgalmazója, és szervizelőjeként működött. A cég 2001-től vált hivatalos SEAT márkakereskedőkévé, ezt követően pedig, 2005-től már hivatalos Weltauto márkakereskedőként is funkcionált. A 2005-ös esztendő azonban nem csak az előbb említettek miatt számít fordulópontnak. Hiszen 2005 augusztusától egy óriási beruházás eredményeképp, megnyílt az akkori legszigorúbb európai elvárásoknak is megfelelő új SEAT márkaszalonunk és szervizünk. Ugyanebben az évben, novemberben, sor került Weltauto bemutatótermünk felújítására is. A legnagyobb fordulópontot, mégis a 2008-as esztendő jelentette. Ugyanis 2008 májusában, öt magyarországi SEAT márkakereskedés egyesülése által létrejött Az AutoCarma Zrt. A 3 Mrd Ft törzstőkével megalakult AutoCarma Zrt. székhelye Szigetszentmiklóson, a Gyári út 21. sz. alatt található.

Valent Autó

Valent Autó

1996. Február hónapban indítottuk el családi vállalkozásunkat. A megye legkorszerűbb karosszéria javító és fényező műhelyünk megkezdte tevékenységét a Tiszavasvári úton. 1998. Ügyfeleink magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében szolgáltatásunk általános szerviz tevékenységgel bővült. 1999. Elérkezettnek láttuk az időt, egy régi álom megvalósítására. Egy fiatalos, sportos, intenzív fejlődést mutató márka csábított minket arra, hogy belépjünk a SEAT csapatába, és március végén legelső SEAT vásárlónkat fogadhassuk autószalonunkban. 2000. Az ország legnagyobb biztosító társaságaitól megkaptuk a jogot helyszíni biztosítási kárfelmérésekre, ezzel rugalmasabbá és gyorsabbá vált ügyfeleink kárügyintézése. 2002. Minőségi munkánk eredményeként cégünk megkapta az ISO 9002 minőségbiztosítási tanusítványt. 2003. Ezt az évet a fejlődés jegyében indítottuk, s a márka elvárásának megfelelve, egy 50 millió forintos beruházással szervizkomplexumunkat bővítettük. 2005. Áprilisban elindítottuk garanciális márkaszervizelésünket a Volkswagen személy-, a Volkswagen haszongépjárművekre, a Skoda és Audi gépjárművekre.

Vörös Autóház

Vörös Autóház

1990-ben Vörös Géza, mint egyéni vállalkozó vágott bele a Volkswagen és Audi gépkocsik javításába, forgalmazásába. 1991 végén a vállalkozás betétei társaságként folytatta tovább tevékenységét, e közben egy merész beruházás indult el, amely következő évre érett be. Kialakításra került az akkori követelményeknek mindenben megfelelő autószalon, alkatrész raktár, szerelőműhely. A fejlesztés régió szinten jelentős léptékű beruházásnak értékelhető, amely az ügyfél igényeknek és a gyári előírásoknak megfelelő, minőségi szolgáltatás feltételeit biztosította. Hamarosan világossá vált, hogy a minőségi szolgáltatás a tevékenységek integrálásával valósítható meg. A Vörös Autóház 1995 végére, minden lényeges szolgáltatási tevékenységet saját rendszeréből nyújtotta ügyfelei számára, lévén, hogy lakatos, fényező, futómű állító műhelyekkel és műszaki vizsgasorral bővült. Így minden egy helyen áll rendelkezésre az új autó értékesítéstől a szervizig és még azon is túl ... Új idők új kihívásokat hoztak a Vörös Autóház életében.

Walter Autó Kft.

Walter Autó Kft.

A kereskedést 1993-ban alapította Walter Dezső, első márkaként SEAT gépkocsik forgalmazására.1996-ban megszerezte a cég a jogot a VW gépkocsik értékesítésére, majd 1998-ban elkészült a VW szalon és szerviz. 2002-ben a Kft. ISO 9002 minősítést szerzett. Még ugyanebben az évben megnyitásra került a Skoda szalon. 2003-ban a régi SEAT szalon lebontásra került, és a kereskedés egy vadonatúj reprezentatív SEAT szalont adott át az ügyfeleknek. 2006-ban még egy márkával bővült a kereskedés, átadásra került az Audi szalon. Szolgáltatásaink Gumikeres kedés Márkakereskedésünkben számos gumimárka közül választhat az Ön gépkocsijához leginkább megfelelőt. Gyereksarok Amíg Ön szalonunkban nézeget, gyermeke is talál megfelelő elfoglaltságot a kialakított játszósarokban Hozom-viszem szolgáltatás Önnek a kisujját sem kell mozdítania. Autóját elhozzuk, az átvizsgálás ill. a javítás elvégzése után visszavisszük Önnek. Autómentő Autómentés 0-24h: 06-30/96-99-685 Autómosó Vigye haza tisztán gépkocsiját: szervizünk a legmodernebb autómosó berendezéssel rendelkezik.

Tuti menü